Friday, October 18		
6:00 - 6:30	Introduce Team	\$10
6:30 - 7:00	Newby Buddy Run - Invited with Buddy to help	\$10
	address individuals (regular competitors) problem	
7:00 - 8:30	areas, have them on floor - others can wtch who we	
	work on it. 10 minutes per person.	\$10 / run
Saturday, October 19		
9:00 - 10:30	Masters Rally (90 min)	\$40
11:00 -12:30	Excellent Rally (90 min)	\$40
1:15 - 2:45	Int / Adv Rally (90 min)	\$25
3:00 - 4:45	Novice Rally (105 min)	\$25
Sunday, October 20		
9:30 - 10:45	Starter heeling drills & skills (75 min)	\$25
11:15 - 12:30	Advanced level heeling drills & skills & fine tune (75 min)	\$40
1:00 - 4:30	Match Rally - Masters to Novice	\$10 / run
Tuesday, October		4=0
Private Lessons	8:30 - 30 minutes, 15 minutes between, until 12.	\$50
Evening Classes		4.0-
4:00 - 5:00	Novice / Intermediate (60 min) - sequence + skills	\$25
5:15 - 6:15	Adv; Excellent, Masters (60 min) -sequence + skills	\$30
Wednesday, October 23		
•		<b>\$</b> E0
Private Lessons	9:00 - 30 minutes, 15 minutes between, until 1	\$50
Friday, October 25		
5:30 - 6:30	Novice / Intermediate classes	\$25
6:45 - 7:45	Adv / Exec / Master classes	\$30
0.40 - 7.40	Advi Exectinaster classes	ψΟυ